Skip to content

Relats personals

Capítol 3

En el Capítol 3 podràs entendre de primera mà qui era la Pili gràcies a testimonis que ens comparteixen històries i anèctodes viscudes.

Gemma Fructuoso

PAS Generalitat de Catalunya, entrenadora i directora tècnica del CPA Palafrugell, presidenta del CPA L’Escala i pilot d’ultralleugers.

Vam començar l’any 1978 a l’escola Vilagran fent l’extraescolar de patinatge. Després vaig continuar al C.H. Girona amb la Pili durant deu anys (1978-1987). Més endavant vàrem coincidir durant els anys 2011-2012, acompanyant-la durant tot un any a les sessions de químio fins al seu desenllaç.

“Amb tu Pili, sempre m’he sentit estimada. M’has ensenyat uns impressionants valors, a lluitar, a treballar, a estimar al patinatge…”

Play Video

Marta Dispès

Llicenciada en Educació Física i treballo de professora de Secundària. Vaig començar a patinar als 6 anys a Palafrugell i vaig seguir entrenant amb ella fins els 18 com a patinadora independent.

Quan vaig anar a estudiar a Lleida vaig entrenar el Club Patí La Bordeta i en tornar a Girona, durant 10 anys vaig exercir de jutge de Patinatge.

“La Pili ha estat la meva Mestra, Mare i Amiga. Sempre la tinc present!”

Play Video

Josep Maria Pladeveya

Comercial d’electrodomèstics i locutor de vocació. Vaig conèixer a la Pili l’any 1984, als inicis de Ràdio Salt, juntament amb ella, els locutors més antics.

La Pili era molt especial per mi i per tothom que la coneixia. Tal com es deia en un dels seus programes, vàrem tenir una col·laboració sempre, metafòricament parlant, molt “Frec a Frec”.

“Me’n recordo perfectament d’ella i la trobo a faltar. Per mi i per molta gent, la mare de la ràdio.”

Play Video